Presentatie nieuwe bundel Peter Prins

Admin/ Actueel/ 0 comments

https://perdu.nl/nl/r/de-stad-de-dystopie/

Uitgeverij crU i.s.m. stichting Perdu nodigen u uit voor de feestelijke presentatie van de tweede bundel van Peter Prins, de Stad de Dystopie, op 27 augustus bij Perdu, Amsterdam.

We staan eerst stil bij het succes van zijn debuut uit 2019, Contouren voor verderop. Deze bundel werd genomineerd voor de Poëziedebuutprijs aan Zee. Daarna gaan we verder met een introductie door de uitgever van deze prachtige tweede bundel en een voordracht van Peter Prins. Na afloop is er gelegenheid om de gelukwensen over te brengen aan de dichter, bundels te kopen, en drank. Communiceren mag ook natuurlijk als het maar coronapproof is.

Zaalopstelling en reserveren
Om een bezoek aan Perdu vanwege COVID-19 zo veilig mogelijk te maken, hebben we de zaal opnieuw ingericht. Dit resulteert in een kleinere, intiemere opstelling met dertig beschikbare zitplaatsen in de zaal. We werken met een zaalopstelling in tweetallen (zie foto hieronder). Ieder tweetal stoelen is één reservering. Maak je één reservering voor twee personen, wees er dan zeker van dat jullie naast elkaar kunnen en willen zitten. Maak je een reservering voor één persoon, dan heb je een lege stoel naast je.

Toegang is gratis, maar, coronawijs, aanmelden via de link is verplicht. Er is plaats voor 25 belangstellenden.

Inloop vanaf 19:30 uur, i.v.m. Corona-procedures graag op tijd komen!

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*